Kennismakingsactie

Met de speciale kennismakingsactie van schoonheidssalon True Beauty breng ik jou graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat je verrassen en maak kennis met een stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling
De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Het geheim van een stralend mooie huid?
Bekijk de video!
 

content image

Stappen StralendMooi kennismakingsactie

 

Huidanalyse

Dit is de belangrijkste eerste stap. Ik analyseer uw huid en onderzoek de eigenschappen en breng eventuele problemen in kaart. 

Huidadvies

Enkel op basis van een huidanalyse kan een goed en zorgvuldig advies worden gedaan. Dit advies betreft behandelplan en verzorgingsproducten.

Behandeling

Gezichtsbehandelingen zijn er in allerlei soorten en maten. Vanuit stap 1 en 2 wordt er een behandelplan opgesteld, dit zorgt ervoor dat jouw huid kan wennen aan de werkstoffen.

Verzorging

Voor het beste eindresultaat is het van belang dat jouw dagelijkse verzorging in overeenstemming is met de behoeften van jouw huid en behandelplan.